fredag 20 februari 2009

Fotboll, anläggningsfrågor och sjukvårdsdebatt

I min värld har det här varit en helt galen vecka. Fullt ös med möten och aktiviteter och saker att fixa och boka och dokumentera och rapportera och redovisa. Kring lunchtid idag bestämde sig min hjärna därmed för att ta semester (eller möjligen gå i pension...det återstår att se). Jag har varit helt tom i huvudet sedan dess. Lite jobbigt när det är mycket som ska fixas.

Igår genomfördes träff 2 i det processarbete kring framtiden och förutsättningar för fotbollsverksamhet i Örnsköldsvik som SISU Idrottsutbildarna fått i uppdrag av kommunen att genomföra. Det kom att handla väldigt mycket om behovet av nya och bättre anläggningar framförallt för träning vintertid och till viss del också om ekonomi. Tunga och inte helt lätta frågor att lösa, men viktiga.

En annan grej är att bitarna nu i princip fallit på plats för genomförandet av en debattkväll angående de planerade nedskärningarna på Örnsköldsviks sjukhus. Den genomförs i samarbete mellan centerpartiet, moderaterna och folkpartiet i Örnsköldsvik och går av stapeln redan på onsdag den 25:e februari kl.18.30. Kom gärna dit och meddela alla DU känner som kan ha ett intresse av frågan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar